top of page

Dreptul donatorilor

“ Să nu dați uitării binefacerea și dărnicia, căci lui Dumnezeu jertfe ca acestea Îi plac.”

 
Binefacerea este bazată pe acțiunea voluntară în folosul binelui comunității. Ea este o tradiție de a dărui și de a împărți și este totodată esențială calității vieții. Pentru a ne asigura că generozitatea partenerilor noștri merită respectul și încrederea publicului general și de asemenea că partenerii actuali și cei potențiali pot avea deplină încredere în organizația Precious Little Feet Viață și Speranță, menționăm că toți partenerii noștri au următoarele drepturi:
  1. Dreptul de a fi informați cu privire la misiunea organizației Precious Little Feet Viață și Speranță, a modului în care aceasta intenționează să utilizeze resursele donate, precum și a capacității acesteia de a folosi eficient donațiile în scopurile stabilite anterior.
  2. Dreptul de a fi informați cu privire la identitatea celor ce servesc în comitetul organizației precum și dreptul de a avea așteptări ca membrii comitetului să facă decizii responsabile legate de administrarea donațiilor.
  3. Dreptul de a avea acces la declarațiile recente de venit ale organizației.
  4. Dreptul de a se asigura că donațiile lor sunt folosite pentru scopul stabilit anterior.
  5. Dreptul de a li se acorda recunoștința și mulțumirea ce li se cuvine.
  6. Dreptul de a se asigura că donațiile lor sunt folosite în mod respectuos și confidențial, în limitele prevăzute de lege.
  7. Dreptul ca toate relațiile cu membrii organizației să fie de natură profesională.
  8. Dreptul de a ști dacă persoanele ce solicită donații sunt voluntari, angajați ai organizației, sau consultanți.
  9. Dreptul de a solicita să li se șteargă numele și adresa de e-mail de pe lista de adrese poștale electronice din mesajele generate de organizație, în cazul în care lista este împărtășită cu alte organizații.
  10. Dreptul de a pune întrebări atunci când efectuează o donație, precum și dreptul de a primi răspunsuri prompte, competente și adevărate din partea membrilor organizației.

 

 

bottom of page