top of page

Asociația Precious Little Feet funționează și depinde de sprijinul generos al tuturor celor care cred în misiunea și viziunea noastră. Donația de orice sumă va fi de mare folos și va fi utilizată pentru a preveni avortul sau pentru a ajunge la persoanele ale căror vieți au fost afectate de avort.

Check
Pentru susținătorii noștri din SUA care preferați să trimiteți cec (check), îl puteți scrie pe Precious Little Feet și expedia la adresa:
Precious Little Feet
8125 Madison Lakes Circle South
Davie, FL 33328
PayPal
Dacă aveți pe inimă lucrarea Precious Little Feet și doriți să o susțineți financiar, o puteți face prin contul personal de PayPal utilizând adresa de e-mail precious.little.feet.2016@gmail.com sau prin PayPal Giving Fund.
 

 

AmazonSmile

Dacă faceți cumpărături pe Amazon.com, AmazonSmile este un program ce dăruiește 0,5% din achizițiile dumneavoastră eligibile pe Amazon la o organizație de caritate la alegere. Tot ce trebuie să faceți este să începeți cumpărăturile dumneavoastră la smile.amazon.com (sau dând click pe imaginea alăturată) de fiecare dată când faceți vreo achiziție. Veți cumpăra în mod normal pe site, iar donația se va face fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră. Pentru ca Precious Little Feet să beneficieze de donații, trebuie să alegeți (o singură dată) din lista de organizații, organizația Precious Little Feet. Acesta este un mod simplu și automat de a continua să susțineți misiunea și viziunea organizației Precious Little Feet.
PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page